NES Terápia - A jövő terápiája!

Mi a NES terápia?

A NES mérés esetében lényegében arról van szó, hogy ez a gép összehasonlítja a páciens testmezejében lévő QED (Quantum Elektro Dinamika) - információt a számítógépben lévő optimális mezőével. Meg kell jegyezni, hogy a mérés során a NES a testet körülvevő információs mezőt diagnosztizálja, részletes orvosi diagnózist nem ad. A NES mérés annyit állít, hogy meg tudja állapítani, hol vannak hibák vagy elváltozások a páciens biológiai erőterében. Hitünk szerint ez a kulcsa a betegségeknek, és kijavításuk a gyógyulást jelenti. Ez a rendszer képes azonosítani a páciens erőterének elhajlásait és torzulásait, és ezzel segítséget nyújt a kezelőorvosoknak.

A NES terápia a teljes egészséget egy gyors, non-invazív felmérésen keresztül közelíti meg, és minden eddigi koncepciótól eltérő módon kódolt NES Info-cseppekkel aktiválja a test természetes gyógyulását és méregtelenítő folyamatait, helyreállítva ezzel a jó közérzet és vitalitás érzetét.
A NES terápia egyesíti a biológiát és a fizikát quantum elektrodinamikai (QED) alapon a gyógyászatban.
A NES terápia orvosi értelemben vett diagnózis felállítására nem alkalmas.

NES Terápia, a jövő terápiája

Minden betegség a lélek szintjén kezdődik. Ennek értelmében bármilyen betegségnél alkalmazható, de nagyon fontos, hogy akut betegségeknél ne a NES terápia legyen az első kezelési módszer.

Ne várjunk csodát a NES terápiától! A NES terápia fokozatosan segít abban, hogy eljussunk a probléma gyökeréig.


A NES terápia egyesíti a biológiát és a fizikát quantum elektrodinamikai (QED) alapon a gyógyászatban.

Minden élőlényt, beleértve a földet is számtalan elektromágneses mező veszi körül. Ezeknek a mezőknek különböző geometriai alakjuk van és a csakrákban, meridiánokban mozgó energia és a tudatosság hozza létre.

Az első energiamező a test körül a prána, vagy csí mező, amit éteri mezőnek is hívnak. Bár az egész testet körülveszi, legjobban a kezek, lábak és a fej körül, enyhébben a vállak körül látható, általában puha kékesfehér fényként.
A prána-mező után, egy másik energiamező következik, amely nem a légzéssel áll közvetlen összeköttetésben, hanem a gondolatokkal és érzésekkel. A gondolatok elektromágneses mezőket gerjesztenek az agyban.

Az érzelmek szintén elektromágneses mezőket hoznak létre.
A testünket körülvevő mezőkben ott rejlik minden, ami velünk kapcsolatos. Hisz a test már csak a kivetülése a lélek ruhájának.
Azt vallom, hogy minden betegség egy negatív energia materializációja, ami lélek szinten kezdődik a helytelen érzelmek és gondolatok által. Amint a gondolkodás a megfelelő mederbe terelődik, a betegség eltűnik.

Mi a NES terápia célja?

A NES terápia célja az emberi testmező területének forradalmasítása, a szervezet öngyógyító mechanizmusának helyreállítása, érzelmi és fizikai jólét egyensúlyban tartása, az egészségszint és életerő javítása.

Mire jó a NES terápia?

A NES terápia nagyon jól alkalmazható mindenféle betegség esetén, ahol a szervezet energetikai rendszere nem szenvedett maradandó, vissza nem fordítható károsodást. Az egyéb kezelések mellett, rákos betegeknél is alkalmazható, nagymértékben segítve a gyógyulási folyamatot, mivel a meghibásodott öngyógyító rendszer kijavításra kerül. Ezután a szervezet maga is segíti a gyógyulási folyamatot. Az Info-cseppek valójában megteremtik a feltételeket az öngyógyításhoz, amit egy meghibásodott testmező nem tud elvégezni.

Az egészséges, harmonikus ember esetében a tudat és a test közötti kommunikáció zavartalan, oda-visszaható folyamat, tehát a test folyamatosan jelez a tudatunknak, amire mi visszajelzünk, és ez által létrejön egy olyan kölcsönhatáson alapuló rendszer, amikor sem azt nem mondhatjuk, hogy a testem uralkodik a tudatom felett, sem azt, hogy tudatossággal uraljuk a testünket, hiszen ez egy rendszer és a kulcs a kölcsönösség.

Abban az esetben, ha ez az egyensúly megbillen, vagy a test, vagy a tudat átveszi az irányítást, és lelki, fizikai problémákat okoz. Akkor, ha a test jelzéseit, a test kommunikációját a tudat nem kapja meg, vagy nem értelmezi és nem reagál rá, a test egyensúly vesztett állapotba kerül, ami fizikai tünet, betegség formájában jelentkezik.

Azonban amikor a tudat változásait a test nem tudja lekövetni, azaz a lelki folyamatok nem kerülnek megfelelő feldolgozásra a fizikai síkon, az lelki egyensúlyvesztéssel jár, ami szintén fizikai tüneteket okoz és ily formán nagyon könnyen kialakulhat egy egyfajta ördögi kör (betegségek).

A NES testmező mérés rengeteg olyan tényezőről ad háttér információt, mint a környezeti hatásokról, nehézfémekről, anyagcseréről, főbb szervekről, lelki valamint érzelmi állapotról. De mindezt nem egy objektív módon, határ- és normálértékekhez viszonyítva. Igazából a saját "rendszerünk" hibáit jelzi, relatív módon.

Ha egy területen nagyfokú eltérést mutat pl., az azt jelenti, itt egy gyenge pontunk van, ezt kell segíteni. De egy teljesen fitt, egészséges embernek lehet szinte azonos mérési eredménye, mint egy olyan valakinek, aki 3 hete nem tud az ágyból felkelni. Mindkettejüknél lehet azonos ponton a leggyengébb láncszem, amit a rendszer azonos értékkel jelez, de egyiküknél ez lehet egy minimális eltérés, azzal együtt, hogy relatíve ez a legnagyobb, míg a másiknál akár lehet egy igen jelentős különbség. Akut betegségek esetén sem alkalmazható. Ha valakinek 280/120 a vérnyomása, akkor minél előbb le kell vinni, különben gutaütést kap. A mostani orvoslásnak is megvan a maga helye ebben a rendszerben. Hosszú távon a NES segíthet helyreállítani a vérnyomásszabályzást, de ilyen esetekben nem ez az első lépés.

A NES terápia orvosi értelemben vett diagnózis felállítására nem alkalmas!

Mi az infocsepp?

A NES Infocseppek: ásványok kolloidjait, (amibe holografikus
információt kódoltak lézeres eljárással), és növényi kivonatot tartalmaznak.
A megfelelő cseppek hozzásegítik a szervezetet ahhoz, hogy beindítsa az öngyógyítás folyamatát.


A NES Info-cseppek a térdinamika legfrissebb fejlesztéseinek révén készülnek olyan módon, hogy szerves mikro-mennyiségű kolloid ásványokba lézeres eljárással helyezik el a holografikus (ami a szakrális geometrián alapul) kvantum információkat, amelyek az ideális emberi testmező (HBF) tulajdonságokat tartalmazzák.

Jelenleg közel 70-féle info-csepp létezik, amelyeket egyéni kombinációkban használunk a NES terápia során, tehát nem a cseppek az egyénre szabottak, hanem a cseppek kombinációja.

Az info-cseppek kémiailag teljesen azonosak, vizet, minimális mennyiségű ásványi nyomelemet tartalmaznak - amelyekre a szervezetnek amúgy is szüksége van - kolloid halmazállapotban, valamint 5% alkoholt tartósítási céllal. A cseppek 20 ml-es csepegtetős üvegekben kerülnek forgalomba. OÉTI minősítés alapján élelmiszer kategóriába tartoznak.
Biztonságosak, hatásosak és könnyen használhatók.

A NES Info-cseppek fajtái:

A Nagy Mezők (Big Field) két cseppje

A PLT-csepp, amely helyreállítja az ETM polaritását, valamint a BFA-csepp, amely helyreállítja az ETM fő tengelyeit (É-D, K-Ny), valamint az ún. mágneses tengelyt.

Energetikai Driverek (ED) az energetikai vezérlők

A 16 féle ED info-csepp az információátvitelt segíti elő az egyes szervek között és energetizálja a testmezőt, hogy az optimálisan irányíthassa az életműködéseket. Az ED-k elindítják a szervek méregtelenedését és támogatják a sejtek, különösen az immunsejtek képződését.

Energetikai Integrátorok (EI)

A 12 energetikai integrátor info-csepp visszaállítja a kommunikációs utakat a szervek, a sejtszervecskék és a szervezet több ezer különböző információs szabályozása között. Az EI-ok magukban foglalják az akupunktúrás meridiánok, a mentális működéseket és a szervezet érzelmi kommunikációját.

Energetikai Terrének (ET) az energetikai terepek/területek

A 16 féle ET info-csepp megszünteti az emberi testmezőben az energetikai károsítók (patogének) által okozott rendkívül veszélyes energetikai zavarokat, amelyek jelentős információs mezőhibákat okoznak. Specifikus szövetekben és szervekben jelentkeznek és kapcsolatban állnak a betegségeket okozó mikroorganizmusokkal (vírusok, baktériumok, gombák, stb.).

Energetikai Sztárok (ES)

A 16 féle ES info-csepp azokban az esetekben használható, amikor jelentős blokkok vannak a szervezet anyagcsere útjaiban és túlélő mechanizmusaiban. A NES kezelés leghatékonyabb szintjét képviselik és csak akkorhasználhatók, ha a korábbi info-cseppek nem voltak képesek teljes mértékben korrigálni az ETM zavarait.

Érzelemeket és tudatot harmonizáló cseppek (MR)

Az info-cseppek hatására beinduló méregtelenítés során a következő tünetek jelentkezhetnek:
• Hányinger/étvágyváltozások
• Hasmenés vagy a széklet színének/szagának megváltozása
• Orrváladékozás
• Fejfájás
• Fokozott vizeletmennyiség és a vizelet színének/szagának megváltozása
• Érzelmi kitörések, sírás, régi traumák felidézése
• Influenza-szerű tünetek
• Bőrkiütés
• Átmeneti hízás, mivel a szervezet újra hatékonyan kezdi emészteni a táplálékot
• Fokozott fáradság
• Láz
• Fokozott izzadás/testszag
• Nyelvlepedék
• Régi tünetek ismételt jelentkezése

NES Terápia és Info CseppEz a méregtelenítési folyamat teljesen biztonságos, nem befolyásolja a gyógyszeres kezelést vagy az egyéb szedett táplálék-kiegészítőket, de néha kényelmetlen lehet, amikor a szervezet visszakapja a hatékony és hatásos működésképességét. Ha úgy érzi, hogy a méregtelenítés túl erős, hagyja ki az info-cseppeket 3 napig, majd kezdje újra csökkent adaggal. Ha például 6 cseppet szedett, 3 cseppel kezdje újra 3 naponként, és lassan építse fel újra az ön számára optimális cseppadagokat. Ha észleli a detoxikációs tüneteket, de nem érzi elviselhetetlennek, folytassa a javasolt protokollt, de ne emelje a cseppek számát a következő szintre, csak ha már enyhültek vagy megszűntek a tünetek.

A gyógyulási folyamat során nagyon fontos, hogy sok vizet igyon, friss élelmiszereket egyen, tartózkodjon friss levegőn és mozogjon, ha erre módja van, hogy biztosítsa a szervezete számára mindazt, ami az egyensúly kialakításához szükséges.

Tudni kell azt is, hogy a NES infocseppek nem gyógyszerek! A NES terápiás módszer önmaga nem gyógyít, hanem a szervezet öngyógyító képességét harmonizálja, illetve indítja be.

Hogyan történik a kezelés?

A NES mérés során, egy scannelés történik, ami nagyon egyszerű.
Néhány másodperc alatt 150 teszt fut le, amelynek eredményeiről könnyen érthető, tömör jelentést kapunk az alábbi tartalommal:
• A fő szervrendszerek állapota
• Az információ áramlás blokkjai
• Anyagcsere folyamatok
• Táplálkozás érzékenység a környezeti toxinokra, ártalmakra
• Érzelmek izom és csontrendszer
• Lelki problémák
• Teljes térelemzés (polaritás, föld, mágneses mező).

A NES terápia első lépése egy ún. első konzultáció, amelynek során a paciens elmondja, milyen problémái vannak, mit szeretne elérni a kezeléssel. Fontos, hogy az adott problémával kapcsolatos információkat megkaphassa a terápiát végző szakember.

Ezt követően történik a számítógépes NES mérés, amely teljesen fájdalom mentes, semmit nem érzékel belőle a páciens. Ezután következik az eredmények megbeszélése. Végül a szubjektív panaszok, a problémák, az anamnézis és a mérés eredménye alapján kerül összeállításra az arra a hónapra szóló csepp-protokoll.

A NES terápia havi ciklusokban folyó terápia, átlagosan 28 naponta egy újabb konzultáció szükséges, ahol megbeszélésre kerül, hogy milyen változásokat tapasztalt, élt meg a paciens, és sor kerül egy újabb mérésre, ami alapján összeállítjuk a következő ciklus csepp-protokollját.
A NES terápia időtartama egyénileg változó. Alapvetően addig érdemes folytatni, amíg a problémát sikerül megoldani. Nemzetközi tapasztalatok szerint betegségtől függően, átlagosan 3-4 hónap alatt sikerül a kezdeti problémát helyrehozni.

A NES terápia orvosi értelemben vett diagnózis felállítására nem alkalmas!

Mi előzi meg a kezelést?

A megfelelő terápia alkalmazása érdekében a kezelések előtt egy teljes körű NES állapotfelmérést, testmezőmérést végzünk, ami egy nagyon egyszerű számítógépes kezeléssel történik.
Néhány másodperc alatt 150 teszt fut le, amelyek megmutatják a fő szervrendszerek állapotát, anyagcsere folyamatokat, táplálkozási érzékenységet, érzelmeket, izom, csontrendszer állapotát. Ezt a vizsgálatot nemcsak a BEMER terápiához alkalmazzuk, hanem bárki külön is kérheti, hogy képben legyen a szervezete állapotával, és a problémáját megfelelő "NES infocseppekkel" tudjuk javítani.

Hol vehetem igénybe?

A NES terápia kezelőnkben vehető igénybe.

Tekintse meg videónkat, melyben bemutatjuk a terápia működését.