Kineziológia

Mi a kineziológia?

A kineziológia alternatív készség-, képesség-és személyiségfejlesztő holisztikus módszer,amely a testi,lelki, szellemi problémák mögött húzódó érzelmi okok feloldása útján fejti ki hatását.

Tudatalattinkban őrzünk minden információt azokról az eseményekről, amelyek valaha megtörténtek velünk, és nemcsak az emlékképet raktározza elménk, hanem a hozzájuk tartozó érzelmeket is.
Ha életünk egy későbbi szakaszában hasonló helyzetben találjuk magunkat, mint amilyenben már voltunk, ahelyett,hogy tudatosan, életkorunknak megfelelően a helyzetre reagálnánk, elővesszük azt a megoldási módot, amely a múltban hasznosnak bizonyult.

Mire használható a kineziológia?

A kineziológia izomtesztelés segítségével feltárja a  múltbéli traumák miatt kialakult, vagy örökölt téves gondolkodás-és viselkedésmintákat, majd azok feloldása után nyitva áll az út egy egységesebb, teljesebb,boldogabb élet felé.

A kineziológia hatékonyan befolyásolja a test energia-áramlását, az érzelmi stresszek feloldásával energetikai egyensúlyt hoz létre a testben, így aktivizálja a test öngyógyító mechanizmusát. Segítséget nyújt az életszemlélet és az életmód megújításához, a testi-lelki-szellemi egészség megőrzéséhez, az érzelmi és fizikai rendellenességek hátterében húzódó problémák megismeréséhez és azok feloldásához, ezáltal a gyógyuláshoz.

Kinek ajánljuk a kineziológiás kezelést?

A kineziológia terápiát elsősorban az emocionális problémákkal küzdőknek ajánljuk, akik a következő problémákkal küzdenek:

Hol történik a kineziológiai kezelés?

Várjuk rendelőnkben előzetes konzultációra.