Kozmetikumok

Igényes nők  kozmetikumai
EREDETI BOLGÁR RÓZSÁBÓL

A rózsa volt az első virág, amelyből illóolajat és frissítő arcvizet pároltak le egykor Perzsiában. A virág jótékony hatásait bizonyítja, hogy a különböző kultúrájú népek évezredek óta használják szépítő célokra.

A modern kozmetika is széleskörűen alkalmazza a rózsa hatóanyagait. A rózsaolaj egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően a világ egyik legértékesebb kozmetikum alapanyaga, parfümökhöz és arc-, illetve testápoló szerekhez is használják.

0 db termék van


Katalógus

Biofress rózsás termékek

Biofress levendulás termékek

Biofress Regina Floris termékek

Biofress Szettek

Top termékek

ANTI AGE BOTOXOS ARCKRÉM

Márka: Biofress

Kategória:

Egységár: 6 700 Ft.-

ANTI AGE BOTOXOS ARCKRÉMRánckisímító szérum Botox hatással (Anti Age Serum B-Effect) Ez egy forradalmian új termék, amely 100%-os tisztaságú és az egyedülálló rózsaolajból készült. ARGILERIN-t tartalmaz, amely a bőrt progresszív módon regenerálja és a fiatalítási folyamatot meghosszabbítja. Óvja a bőrt az agresszív környező hatásoktól. Elősegíti az anyagcserét és a sejtszövetek rugalmasságát is helyrehozza. Csökkenti a ráncok kialakulását és regenerálja a megsérült szöveteket. Minden eltelt nap után az arcbőr fiatalabbnak és símábbnak tűnik. Parobén mentes. 40 ml

Rózsa Parfüm

Márka: Biofress

Kategória:

Egységár: 6 800 Ft.-

Rózsa ParfümA női eleganciát és kifinomultságot hangsúlyozza ez a fejedelmi kompozíció, amelynek „lelke” a virágok királynőjének, a bolgár olajrózsának (Rosa Damascena) előkelő, lelket simogató illata. Parabén mentes. Választható kiszerelés: 50 ml (3000 Ft.-)

Rózsavíz arctonik

Márka: Biofress

Kategória:

Egységár: 1 500 Ft.-

Rózsavíz arctonik(Rose Water Natural) Természetes rózsavíz, amely enyhén összehúzó és bőrnyugtató hatású. Hidratálja, frissíti és gyengéden tonizálja a száraz, érzékeny bőrt is, miközben puhává és simává varázsolja. Maradéktalanul eltávolítja az Rózsás arclemosó tej maradványait, és előkészíti a bőrt a további ápolásra. Valamennyi bőrtípus számára (beleértve az érzékeny és irritált bőrűeket is) ajánljuk. Alkoholt és tartósítószert nem tartalmaz. Parabén mentes. 330 ml