Szuper nyitási akció! 3 alkalmas Bemer terápia féláron! 

BEMER FIZIKAI ÉRTERÁPIA egy korszakalkotó újítás, egy csúcs-technológiás orvostechnikai eszköz, amely parányi impulzusokkal a mikrokeringést állítja helyre és ezáltal az egész

• szervezet vérellátottságát javítja. Fájdalom nélkül!
• Mellékhatás nélkül!
• Megszokott környezetben!
• Amikor Ön pihen, alszik vagy éppen tévézés közben!
• Felhasználóbarát kialakítás, egyszerű, de hatékony!

Bemer terápia

Hogyan működik?

A mikrókeringés az emberi vérkeringés funkcionálisan legfontosabb része, amely a véredények legkisebb, rendkívül szerteágazó hálózatában megy végbe.

Itt létfontosságú szállítási feladatokat lát el: gondoskodik a szöveteknek és a szerveknek oxigénnel és tápanyagokkal való ellátásáról, az anyagcsere-végtermékek elszállításáról és az immunrendszer aktivizálásáról. Egy korlátozott vagy zavart mikrókeringés következtében a sejtek gyorsabban öregszenek el, ami a rossz közérzet (hangulati zavar) és betegség oka lehet.

Az emberi szív nappal kb. 15.000 liter vért pumpál keresztül a testünkön. A BEMER-technológia gondoskodik a vér és összetevőinek jobb eloszlásáról.

Az emberi testben másodpercenként 21 trilliárd (21.000.000.000.000.000.000.000) anyagcsere-reakció játszódik le. A BEMER-technológia ezeknek a létfontosságú folyamatoknak a lezajlását segíti elő.
Az orvosi tankönyvek a világon több mint 45.000 betegséget írnak le.

Jelentkezzen be vadonatúj rendelőnkbe: Bejelentkezés >>