A vibrációs kezelés megszűnt rendelőnkben.


Böngésszen további szolgáltatásaink között:

NES terápia

A NES mérés esetében lényegében arról van szó, hogy ez a gép összehasonlítja a páciens testmezejében lévő QED (Quantum Elektro Dinamika) - információt a számítógépben lévő optimális mezőével. Meg kell jegyezni, hogy a mérés során a NES a testet körülvevő információs mezőt diagnosztizálja, részletes orvosi diagnózist nem ad. A NES mérés annyit állít, hogy meg tudja állapítani, hol vannak hibák vagy elváltozások a páciens biológiai erőterében. Hitünk szerint ez a kulcsa a betegségeknek, és kijavításuk a gyógyulást jelenti. Ez a rendszer képes azonosítani a páciens erőterének elhajlásait és torzulásait, és ezzel segítséget nyújt a kezelőorvosoknak.
http://www.biharigyogycentrum.hu/nes-terapia.html

BEMER terápia

BEMER FIZIKAI ÉRTERÁPIA egy korszakalkotó újítás, egy csúcs-technológiás orvostechnikai eszköz, amely parányi impulzusokkal a mikrokeringést állítja helyre és ezáltal az egész

• szervezet vérellátottságát javítja. Fájdalom nélkül!
• Mellékhatás nélkül!
• Megszokott környezetben!
• Amikor Ön pihen, alszik vagy éppen tévézés közben!
• Felhasználóbarát kialakítás, egyszerű, de hatékony!

http://www.biharigyogycentrum.hu/bemer-terapia.html

Magnetspace terápia.

Mi a Magnetspace terápia?
A szervezet működését elemző készülék,amely integrálja az orvostudományt,a bioinformatikát,az elektronikát és egyéb tudományokat.
A készülék felhasználja a legmodernebb elektronikai technikákat,hogy felmérje és összegyűjtse a test sejtjeinek gyenge kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit.elméleti alapja a quantum fizika és gyógyászat.


http://www.biharigyogycentrum.hu/magnetspace-terapia.html
 

Triomed kezelés

A Triomed kezelés a modern tudomány és az űrtechnológia segítségével került kifejlesztésre. Hazánkban ez a kezelés még szinte alig ismert, miközben az űrhajósoknak az űrben töltött idő alatt kötelező ezt a készüléket használni, mivel az űrben nincsenek meg azok a földi rezgések, amelyek az élet és a szerveink működéséhez elengedhetetlenek.

http://www.biharigyogycentrum.hu/triomed-terapia.html
 

Fülakupunktúra

Nogier elmélete szerint, ha egy kifejlett embriót rajzolunk a külső fülre fejjel lefelé, akkor egy térképet kapunk, amelyen a testünk minden része reprezentálódik.
Ha a test bizonyos zónája elveszíti a maga élettani egyensúlyát, akkor aktív, érzékeny, akkor fájdalmas is lehet a fülkagylóban a megfelelő projekciós azaz kivetülési pont.

http://www.biharigyogycentrum.hu/fulakupunktura.html
 

Svédmasszázs

A svédmasszázs a fizikoterápia és a gyógymasszázs részét képző mozgásterápiás módszer. A keleti energiamasszázs technikákkal szemben az anatómiai ismeretekre épül.

http://www.biharigyogycentrum.hu/svedmasszazs.html

 
1611183600 - 1607900400