Vibrációs kezelés

Hozza magát formába a FLEURENT mozgásterápiás készülékkel!
Szeretne hatékonyan megszabadulni plusz kilóitól megerőltető munka nélkül?
Ezt megteheti a Fleurent 1500 W kétmotoros léghűtéses extrás test vibrációs fogyasztógéppel.

Mi a vibrációs kezelés lényege?

Ez az új gép a flabelos és a power plate mozgásait ötvözi, mely egy új mozgásforma. Segít a gyors és hatékony zsír-égetésben valamint, az izmok erősíté-sében. A mozgáshiányos életmód koc-kázatának csökkentésére fejlesztették ki a FLEURENT 1500-at, ami egy professzionális, kétmotoros, full extrás mozgásterápiás készülék.

Vibrációs és 3 D mozgásának köszönhetően 10 perc alatt kb. 45-50 percnyi klasszikus edző-termi munkát végezhetünk el kényelmesen, megeröltetés nélkül.

Hogyan működik?

A készülék több programmal is rendelkezik, amely automatikusan beállítható, vagy a felhasználó saját maga is programozhatja ízlése, érzése szerint
  1. egészségügyi problémákra,
  2. masszírozó programra,
  3. fogyasztó programra.
A kezelés felgyorsítja az anyagcserét és a vérkeringést, ezért szükséges utána meleg folyadékot inni, így gyorsabban beindul a méregtelenítés.
Három kezelés után indulnak be a folyamatok, kb. az 5. kezelés után már látható az eredmény.

Az első kezelés után előfordulhat izomláz, bőrviszketés.

Elérhető hatások

A FLEURENT billegő-mozgó padján állva sorozatos egyensúlyvesztés következik be, amelyre az izomzat automatikusan „ellen tart”. A helyzetmegtartó reflexeink működésbe lépnek, amely jelentős izommunkát eredményez, ugyanakkor az izületeinket és a szívünket nem éri terhelés.
Napi 10, maximum 20 perc alatt látványos eredményt tud produkálni az általános kondíció javításában, vagy akár a rehabilitációban.
Az idősebb korosztály számára azért is különösen ajánlott, mert a testvibráció nem terheli meg a szívet és az ízületekhez is kíméletes!

Ellenjavallatok

Nem javasoljuk a FLEURENT használatát: daganatos betegség, heveny sérülés, trombózis, friss csonttörés, heveny gyulladás, fertőzés esetén, valamint közvetlen műtét után, fém implantátumok, protézisek esetén, vesekő, epekő, hólyagkő esetén és terhesség alatt sem, valamint pacemakeresek sem használhatják.

Hol vehetem igénybe?

Szeretettel várjuk a Bihari Gyógycentrumban, ha szeretné testét karbantartatni. De ha csak ellazulni, és komoly fizikai munka nélkül  szeretne sportolni, akkor a 3 D testvibrációs gépet igénybe veheti nálunk.

Ne feledje, az embernek az egészsége a legfontosabb!
Mindenkinek csak egy élete van!
Érdekel bennünket, hogy hallott-e már módszerünkről és hogy szívesen kipróbálná-e Ön ezt?


Tekintse meg videónkat, melyben bemutatjuk a terápia működését.