Triomed sugárzók

Kardiológiai sugárzó:


Frekvenciája a szív- és érrendszer frekvenciájának felel meg. Kiegészítő kezelésként alkalmazható isémiás szívbetegségben, infarktus utókezelésében, a szívizmot és az endokardiumot érintő betegségeknél, szívritmuszavar és artériás hipertensió esetén.

 

Egészséges máj sugárzó:


Frekvenciája megfelel a májszövet frekvenciájának. A máj, az epe és az epevezetékek komplex kezelési programjaiban alkalmazható. Optimalizálja a májsejtekben az anyagcserét és regenerációs folyamatokat indíthat be. Optimalizálja a vérkeringést, az epeképződést és kiválasztást. Megelőzheti a máj kóros elváltozásait. A különböző eredetű fájdalmak és gyulladások jelentősen csökkenhetnek használatával.

 

Egészséges ízület sugárzó:

Az ízületi betegségek kezelésére használjuk. Rezonanciája megfelel a vázrendszert alkotó struktúrákénak. Rendeltetése szerint a vázrendszer betegségeinek megelőzésére, illetve betegségeinek komplex kezelési programjaiban alkalmazható. Optimalizálja az anyagcsere-folyamatokat és a regenerációt, ezáltal elősegítheti a vázrendszer vérkeringésének és az izomrendszer állapotának javulását. Elősegítheti az ödémák felszívódását, valamint hatásmechanizmusának köszönhetően a gyulladások és fájdalmak jelentősen csökkenhetnek.

 

Antidiabetikus sugárzó:


Frekvenciája a  hasnyálmirigy sejtjei és az inzulinfüggő szövetek receptormezői frekvenciájának felel meg. Alkalmazható a cukorbetegség megelőzésének, valamint az I. és II. típusú cukorbetegség kezelésének komplex programjaiban, valamint a szövődmények megelőzésének céljából. Optimalizálja az anyagcsere-folyamatokat és a hasnyálmirigy inzulintermelését, valamint a vérkeringést. Növelheti a szövetek inzulinérzékenységét. Meggyorsíthatja a hasnyálmirigy sejtjeinek regenerációját. Segíthet megelőzni a cukorbetegség és szövődményeinek kialakulását.
 
 

 

Oxigén sugárzó:


A hullámhossz megfelel a légzési lánc frekvenciáinak, ezáltal elősegítheti a vérképződést, normalizálhatja a vérképet. Javulhat a mikrokeringés. Csökkenhet az oxigénhiány, mivel oxigénnel dúsítja a szöveteket. Dezaggregációs hatású (megelőzi az vörösvértestek összetapadását). Elősegítheti a sebek gyógyulását, és megelőzheti a hegesedést. Fiatalító hatású. Alkalmazható infarktus és sztrók megelőzésére, illetve utókezelésére. Hatékony sebek és törések kezelésére. Normalizálhatja a vérképet. Ajánlott sugárkezelés és súlyos betegség után. A bőrrel való érintkezés esetén megfigyelhető a regionális nyirok- és vérkeringés javulása és az antioxidáns védelmi rendszer aktiválása.

 

Gyulladáscsökkentő sugárzó:

Rezgése megegyezik a nyirokrendszer és a vegetatív idegrendszer néhány struktúrájának a frekvenciájával. Javíthatja a nyirokkeringést és a toxikus anyagok kiürítését a sejt közötti térből, ezáltal jelentős fájdalom-, gyulladás- és ödémacsökkentő hatás érhető el használatával. Gyorsíthatja a sebek gyógyulását, megelőzheti a hegesedést. Aktiválja a csontvelő működését. Növelheti a szervezet ellenálló képességét.

 

Szabályzó sugárzó:

Frekvenciája a hormonrendszer rezgésének felel meg. Helyreállítja a hormonrendszer, a központi, a perifériás, valamint a vegetatív idegrendszer munkáját. Elősegíti az idegsejtek regenerációját és impulzustovábbító képességét. Alkalmazható allergikus megbetegedések, visszérbetegségek és krónikus fáradtság szindróma kezelésekor. Szabályozza a klimax tüneteit nőknél és férfiaknál egyaránt. A kalcium anyagcsere szabályozásával megelőzi a csontritkulást.

 

Trio-women:

Ajánlott a női nemi szféra megbetegedései és a klimaxot kísérő kellemetlen tünetek megelőzésére és kezelésére, valamint a termékenység és a szexuális egészség megerősítésére. Hatékony az influenza és a hűléses megbetegedések specifikus megelőzésében. Jótékony hatású az érzelmi-pszichés labilitás, krónikus fáradtság, álmatlanság, kedvetlenség és csökkent munkaképesség esetén.

 

Trio-men:

Férfi betegségek kezelésére ajánljuk. Javallott a funkcionális tartalékok és az emberi szervezet adaptációs lehetőségeinek optimalizálásához, amelyek a negatív környezeti hatások, a helytelen életmód vagy betegség következtében léptek fel. A program hatása: a férfi szervezet számára összeállított általános erősítő hatás (érzelmi-
pszichés szint, neurohumorális reguláció). Ajánlott: prosztata-megbetegedések, férfi klimax, az immunrendszer általános gyengülése, gyakori megfázások és rehabilitáció esetén.

 

Infravörös sugárzó:

Gyenge fotonsugarakat bocsát ki, ami a Nap sugárspektrumának alkotóeleme. Hatására normalizálódhat a vérkeringés, a mikrokeringés, a sejtregeneráció és optimalizálódik az idegi-
hormonális és az immunrendszer aktivitása. Ajánlott: idült gyulladásos betegségeknél, nehezen gyógyuló sebek és hegek esetén, illetve a II-es típusú cukorbetegségnél az inzulinérzékenység fokozására, az inzulintermelés elősegítésére.

 

Egészséges vese sugárzó:


Frekvenciája a veseszövet és a húgyutak rezgéseinek felel meg. Optimalizálja a nefronok (a vese funkcionális egységeinek) és a húgyutak vérkeringését és anyagcsere folyamatait. Ajánlott: akut és krónikus vesegyulladás, húgyhólyag és a húgyutak gyulladásos megbetegedései, anyagcserezavarok (speciálisan vesekőképződés), valamint a vese autoimmun megbetegedése, illetve a vesét érintő toxikus behatások esetén kiegészítő kezelésként.
 


Vissza a Triomed terápiához >>
1637967600 - 1626645600