Triomed medálok

Hogyan működik az Egészség Medál


Minden anyag saját elektromágneses mezővel rendelkezik. Ennek az elektromágneses mezőnek a bemérésére már számtalan módszer és technikai eszköz létezik. Ez alól nem képez kivételt az élő szervezet sem.

A BioTrEM-technológiának köszönhetően lehetségessé vált létrehozni a speciális kristályon egy adott természetű spektrális mintát. Amikor tetszőleges energiakvantumok – akár hő - érintkezik a kristály felületével, a generátor a rajta rögzített spektrális minta extrém gyenge jeleit bocsájtja ki. Eközben a medál elektromágneses sugárzása kölcsönhatásba kerül az élő szervezettel és képes beindítani a szervezet öngyógyító folyamatait.

Medálok

1. EROS - Medál férfiaknak


Fő funkciója:

Kiegészítő eszköz a kopulációs rendellenességek megelőzésére és kezelésére, a nemi vágy csökkenésének, a szexuális aktussal kapcsolatos érzelmi-pszichés rendellenességek kiegészítő kezelésére, a regenerációs folyamatok aktiválását segítő eszköz a nemi szférát érintő betegségek kiegészítő kezelésében. Ajánlott a szakorvos (andrológus, szexológus,) által javasolt terápia melletti alkalmazása.  
Támogatja: 

2. VÉNUSZ - Medál nőknek


Fő funkciói:

Ajánlott a szaporodási szervek betegségei megelőzésére és kezelésére, a szexuális hidegség, szexuális aktussal kapcsolatos érzelmi-pszichés zavarok, a nemi szervek betegségeinek kiegészítő kezelésére. A Vénusz Egészség Medál alkalmazása javasolt továbbá a nőgyógyász, szexológus, endkriniógus által előírt kezelés kiegészítése érdekében.
Mikor alkalmazza a Vénusz Egészség Medált?

Az adott készülék pozitív hatással van a szervezet általános funkcionális állapotára, más módszerekkel és kezelésekkel együttesen alkalmazható mint általános optimalizáló és korrekciós eszköz az alábbi betegségek megelőzése és kiegészítő kezelése céljából:

 

 

3. BREATH - Szellő Egészség Medál


Fő funkció

A légúti betegségek megelőzésének és kezelésének támogatása, a betegségek utáni regenerációs folyamatok gyorsítása, a légúti betegségek kiegészítő kezelése

Mikor alkalmazzuk a Breath – Szellő Egészség Medált?

A Breath - Szellő Medál a szervezet öngyógyító folyamatait aktiválja, a légző rendszer szerveinek, szöveteinek és sejtjeinek fiziológiai folyamatait normalizálja, valamint támogatja a szervezet adaptációs folyamatait a káros környezeti hatásokkal szemben.

Támogatja:
 
 

4. CSONTERŐ (Osteosil) - Medál

Fő funkciója:

Támogatja a vázrendszer szövetei állapotának javítását.
 Miért alkalmazható a Csonterő Egészség Medál?

A Csonterő támogatja a szervezet védekező rendszerének aktiválását, a váz- és izomrendszer normálisan működő fiziológiai folyamatait, segíthet megvédeni a szervezetet a különböző negatív tényezők hatásai ellen:
Különösen ajánlott:
 

5. FLÓRA - Medál

Fő funkciója:

Kiegészítő eszköz a máj és az epevezetékek méregtelenítő, epekiválasztó funkcióinak segítésére.
Támogatja:

Mikor alkalmazza a Flóra Egészség Medált?

 

6. DELFIN - Medál delfinterápia elektronikus változata

Fő funkciója:

Kiegészítő eszköz a szervezet szabályzó rendszerének harmonizálásának és a központi idegrendszer működésének támogatására.  

Támogatja:

Mikor alkalmazza a Delfin Egészség Medált?
 

7. EKUPLES - Medál ökológiailag tiszta penész- és gombairtó

Fő funkciója:

A gombás megbetegedések következtében kialakult állapotok esetén az immunrendszer munkájának optimalizációját és a szervezet harmonikus munkáját segítő eszköz.

Támogatja:

Mikor alkalmazható az Ekuples Egészség Medál?
 

8. NEFRON- Medál

Fő funkciója:

A vese és a húgyutak működésének támogatása, a szabályzó és regenerációs folyamatok elősegítése.
Támogatja:

Mikor alkalmazható a Nefron Egészség Medál?
 

9. ALFA- Medál

Fő funkciói:

Kiegészítő eszköz a pszichés és érzelmi szféra működésének normalizálására, hangulatjavító, motiváció és cselekvőképesség növelő, csökkenti a pszichés és érzelmi stressz áldatlan hatásait.

Támogatja

Mikor alkalmazzuk az ALFA Egészség Medált?
 

10. AQUA – Medál vízstrukturáló medál

Az életalkotó víz életet ad, élénkít, életmegóvó, valamint aktiváló, életenergiát

visszaállító hatással bír.  Éppen ezt a célt szolgálja az AQUA –BioTrEM önálló információhordozó alkalmazása. Az exkluzív BioTrEM-technológiának köszönhetően a készülék félvezetője olyan kódolt információt tartalmaz, amely dinamikus természettel bír és segítségével a felsorolt hatások elérhetővé válnak. Hasonló tulajdonsággal rendelkező, tisztaságú források a földön sajnos már egyre ritkábban fordulnak elő.
 
Az AQUA információhordozó többsíkú komplex módon összeállított mezője olyan etalonként lett megalkotva, amely alkalmazkodik a környezet új, magas frekvenciájú változásaihoz és a vízen keresztül elindítja az átálláshoz szükséges programokat. A készülék strukturálja a víz mezőjét és a víz, rezonálva a szervezet vizes közegével (vér, nyirok, sejtekben lévő folyadék) strukturálja azt „a saját képmására”. Amint a szervezetünkben található  víz rendezettsége 60% fölé emelkedik, beindul a szervezet önregeneráló genetikai programja.Fürdésre, fogyasztásra – a szervezet ellenálló képességének javítására. Minden betegség esetén alkalmazható, különösen daganatos betegek esetében.
 

11. SOLO – Medál

Fő funkciói:

A Solo Medál kiegészítő eszköz, amely a szervezet védekező mechanizmusait és az immunrendszer aktiválását támogatja. Vírusos és bakteriális fertőzések esetén
nyújtja a legnagyobb segítséget.

Hatása:

Mikor alkalmazzuk?Vissza a TrioMed terápiához >>
 
1637967600 - 1626645600